Spritsa frostingen på cupcakesen och dekorera med ett hallon. färska hallon. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Spritsa glasyren på cupcakesen och dekorera med en chokladsnäcka och tuttifruttipärlor. Vispa äggen lätt och häll därefter i mjölken och det smälta smöret
Häll allt i en bunke och vispa med elvisp tills det blir en slät och fin frosting. De fina formarna har jag fått av Toppits och de var jättebra och höll både färg och form
Jag dekorerade med ett hallon på toppen. (Det går fortast om du håller elvispen i handen med hastiga rörelser istället för att en maskin ska vipsa åt dig)Vispa äggulorna med sukrinet och fröna från vaniljstången , poröst
Krossa gärna hallonen lite när dom är frysta, på så sätt får du bättre fördelning i mini-cupcakesenoch det blir inte så stora bitar av hallonen i mini-cupcaksen
KolaochHallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Jag gjorde min egna tolkning med syrliga hallon istället och resultatet är fantastiskt gott, jag toppade denna med italiensk maräng som jag brände av och dekorerade med färska hallon
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.