Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Spritsa glasyren på cupcakesen och dekorera med en chokladsnäcka och tuttifruttipärlor. Fördela smeten i muffinsformarna, ungefär 2/3 av formen ska vara fylld med smet
1) Sätt ugnen på 150 grader2) Vispa ägg och socker pösigt3) Blanda alla torra ingredienser och häll i äggsmeten4) Tillsätt olja och morötter5) Häll smeten i formar, ( jag får aldrig plats med hela smeten i 12 formar)6) Grädda i mitten av ugnen 12 -15 min. 60g smör4dl florsocker1 tsk vaniljsocker100g philadelphiaostskalet av en limeVispa alla ingredienser med elvisp
Världens godaste morotscupcakes. Det recept jag brukar använda när jag bakar morotscupcakes är supergott, men de blir inte så fina då formarna brukar lossna från själva muffinsen
I en annan bunke vispar du ägg och socker vitt och fluffigt med en elvisp. Prova med sticka att de är genomgräddade, ta ut och låt svalna helt i formen
Får jag freste även er medmorotscupcakes. Frostingen består av en blanding av crème fraiche och grädde (som vispas med elvisp tillsammans) för att få den fyllig, krämig och mild
Spritsa på cupcakesen och var noga med att cupcaksen har svalnat helt. Lycka till med bakningen och tagga gärna dina bakbilder på Instagram med #bakemybreathaway och #foodfolder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.