175 grader
Smöra och bröda en form med kokos. Smält chokladen i vattenbad. Vispa rumstempererat smör och socker med elvisp och vispa därefter ner en äggula i taget.
Igår blev det en saftig chokladkaka till fika. Saftig chokladkaka1 1/4 dl socker1 dl kakao2 1/4 dl mjölk125 g margarin eller smör1 ½ dl socker2 ägg3 ½ dl vetemjöl1 ½ msk vaniljsocker1½ tsk bakpulverBlanda första mängden socker, kakao och mjölk i en kastrull
Här ska ni få ett fantastiskt god glutenfri chokladkaka som ni bara måste prova. Boken kommer i mitten av september och heter ”Baka glutenfritt med Ulrika”
Chokladkakamedhimmelsk glasyrKaka. Häll i smörad och bröad form med löstagbar kant och i ugn ca 24 min om diameter är 20 cm och 21 minuter om formen är 23 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.