Jag har också skaffat instagram där jag ska lägga bilder på mina maträtter och länka till bloggen. Till gårdagens lunch hade jag ett nytt variant på bröd med smarrig tonfiskröra på
I och med att jag känner att jag på många plan mår så pass mycket bättre av att undvika att äta bröd och även liknande maträtter med spannmål som bas har jag börjat experimenterat lite med olika alternativ att äta istället
Blev verkligen inte dom snyggaste bilder, men va så grått och trist igår så va svårt att få till ljuset plus hade 3 hungriga killar som ville ha maten som jag stod och fotade, haha
Strömming är en favorit och speciellt när man varit en längre tid utomlands, så längtar man efter stekt strömming men också efter goda strömminglådor, varma som kalla
Sedan vi öppnade upp vårt kök för allmänheten så har vi uppmärksammat en del intressanta fenomen om oss själva som vi inte tidigare har skänkt en tanke åt
Inför tävling, när jag dietar, kör jag till 99% lågintensiv cardio, dvs jag försöker hålla min puls runt 65% av max och det brukar bli runt 130-140 bpm
Nu har jag precis installerat mig framför datorn med en kopp rykande varmt té och ett doftljus på skrivbordet, och magen kurrar ljudligt medan Olof förbereder kycklingfajitas till middag
Veckans pastarecept är det dags för idag och det blir en sås med bl. a lövbiff och bacon som Anki lyckades få till riktigt bra till förra veckans fredagsmysmiddag
Jag vill dock även passa på att tipsa om andra äppelfavoriter, som världens godaste Surdegsbröd med äpple och valnötter och Nötknäckig äppelsmulpaj som jag bloggat om tidigare
Det börjar vankas dags för cykelfest i vår by. och jag har blivit tilldelad förrätt i år. Det är jag och en vännina som står som arrangörer och vi kan stolt berätta att iår är det 153 personer som ska vara med på vår Cykelfest