Och fyll på med vatten när det tar slut, smakerna ger efter sig fler än en gång. Låt banen välja sina egna smaker och ta med sugrör så behöver man inte köpa sockrig konstgjord dricka ute på stan, caféet eller på bensinstationen
Koka riset i saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Tillsätt vatten och salt. vatten+salt. Låt allt puttra på svag värme under lock ca 18-20 minuter. 6 dl vatten
25 g sesamfrön (eko) 25 g solrosfrön (eko) 25 g chiafrön (eko) 25 g linfrön (eko) 100 g polenta (eko) 25 g bovetemjöl (eko) 3 g salt 6 g dill, fryst (eko) 3 g gurkmeja 12 g rapsolja (eko) 175 g vatten, kokande
Förrätts tallrik med enbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagen och toast med rensteksröra med sikrom på toppen
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.