Rabarbersaft med citron Vad gör man med all rabarber, när man redan gjort ett antal pajer i olika varianter. Självklart brukar vi göra en omgång rabarbersaft Farbror Grön
Räkcocktail med Rhode Islandsås Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten Sandbergs receptblogg
Efterrätterna Den här vaniljpannacottan med hallonsirap är en favorit som jag har gjort många gånger förut. Receptet hittar ni här Mitt lilla kök
Vaniljpannacotta med läskande passionsfruktsås Skär ett snitt i vaniljstången. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar Matklubben.nu
Crème Caramel - Brylépudding En av mina favoritdesserter. Samma recept som till Crème Brûlée, men med karamelliserat socker i botten istället för i toppen vid tillagningen Susie i köket