Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader. Så när min kollega berättade att hon hade gjort rätten så letade jag på receptet och svängde ihop detta i onsdag
Ikväll har vi provat ngt nytt igen, denna gången hittadevi ett recept i Allers. Jättegod kyckling, fylld med parmaskinka, salladslök, citron och rosmarin
Just nu testar vi Knorrs färdiga kylda såser och uppdraget är att bjuda hem folk på middag. Vi är ju Buzzadorer och får ibland äran att testa olika produkter
Därför blir det oftast så att jag strimlar köttet och bryner till en pastasås. Lövbiff äter viinte så ofta, lite för att jag tycker att det är svårt att få köttet riktigt bra
Servera med kokt pressad potatis eller kokt ris samt den kalla såsen och sallad till. Blanda fyllningeni en mixertill en grov konsistens, bred ut fyllningen på köttet och vikihop
Köttet blev underbart mört och såsen var magiskt god. En ytterfiléstirrade på mig när jag kom hem och iärlighetens namn hade jag ingen som helst idé vad jag skulle göra
Första gången jag åt stekt bläckfisk va det något av det bästa jag ätit. Sötsur sås. första gången jag skulle laga det själv va det nog något av det segaste jag ätit haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.