Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Idag är det fredag och det känns som att veckan flög iväg. Det är roligt att vara tillbaka på jobbet och jag har dessutom fått väldigt trevliga besked från mina båda arbetsgivare så i höst blir det distansplugg där jag ska läsa projektledning och CSR, sen kommer jag jobba deltid som eventmanager på Kilroy och fortsätta jobba på Handelsbanken där mina arbetsuppgifter ska utöka och jag ska ta SwedSec-licensiering
Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Igår firade vi av en nybliven 40-åring, Daniel. Tillsammans med hans fru och ett par till överraskade vi honom med att bara dyka upp och säga åt honom att nu är det dags att det bär av (han visste att han skulle få en whiskeyprovning men han visste inte NÄR, hihi
Förrätter, Svensk husmanskost Tagged. Frasig potatis som steks med en god ost och serveras med så goda tillbehör som löjrom, gräslök, rödlök och gräddfil…mmm
På lördagen lagade jag finmiddag på Lilltäppan. Efter den sega förkylningen jag och maken släpat med så bestämde jag mig för att göra ett avstamp och bestämma att nu har vi segat länge nog
Den här förrätten gjorde jag helgen som va och jag tycker att den blev himla smarrig. Philadelfia ost med vitlök och örter är väl hur användningsbar som hels
Pilgrimsmusslor på ruccolabädd med jordärtskockspuré, löjrom och skirat citronsmör. En helt underbar förrätt som passar utmärkt till nyår eller den finare festen
Laxtartar på kavring med löjrom. Hej och god afton på er. Här kommer en liten matrapport från helgens middagsbjudning och givetvis ett recept på en finfin förrätt eller så kan man ju ha den som en liten snitt om man gör den någon storlek mindre