Fredag idag och ännu en ledig helg. Glöm inte bort att gratta alla pappor på farsdag på söndag. Jag brukar alltid bjuda hem min på en god middag i alla fall och så får det bli även i år
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Ugn. 175°/150°. Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör. Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda i 175° i 10 minuter
I söndags gjorde jag pepparrotskött till middag. Var jättelänge sen jag gjorde det och på lördag hittade jag en jättefin bit högrev på affären och kom på att jag minsann skulle koka pepparrotskött
Här kommer ett tips ni absolut inte får missa. En perfekt supersnabb rätt till helgen som alla gillar. Orientbröden hittar man i affärens brödhylla och de påminner lite om en gräddad pizzabotten
Äntligen fredag och en ledig helg väntar. Vi inledde med en god middag och sen väntar "romtårta" eller "romsallad" som vi kallar det, fast det är varken sallad eller tårta
Egentligen vet jag att vinbärssäsongen är över, men denna kaka bakade jag på de allra sista bären och sen har det helt enkelt inte blivit av att blogga om den
Har just kommit hem från stugan där vi haft några riktigt fina dagar. Tänkte fresta er med en liten smarrig efterrätt med jordgubbar och rabarber som ju är så gott ihop