Igår kväll åt vi fläskkotletter till middag. Den här maträtten är jätteenkel att göra, det enda man behöver är tid eftersom köttet tillagas i ugnen på låg temperatur under 1,5 timme
Smält smöret, tillsätt mjölken och låt det bli fingervarmt 37 grader. Smula jästen i en bunke, tillsätt övriga degingredienser och arbeta samman ordentligt
Blanda grönmögelost, Philadedlphiaost och honung, gärna i en matberedare, till en smidig massa. Lägg pepparkakorna i en plastpåse eller stor mortel och krossa till fina smulor
Idag är det min födelsedag och vad passar då bättre än att bjuda på lite hemgjorda chokladpraliner. I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbel och mumsa praliner med den svullna foten i högläge
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Hacka matfettet i blandningen till en smulig massa. Smörj och mjöla en form med löstagbar botten, eller pajform, ca 22 cm i diameter