Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en 22 cm i dm form. Rör mjöl, natriumbikarbonat, salt och kryddorna. I en annan skål vispa ägg, socker, smör och pumpa pure tills allt är sammansatt
Skala och kärna ur pumpan. Skär den i bitar. Skala och skär även lök och äpplen i jämnstora bitar. Fräs i matfett och slå på buljongen så att det täcker
Skala eller gröp ur pumpan, kärnorna och trådarna ska tas bort. Jag använder en matsked. Dela pumpaköttet i bitar som kokas halvmjuk i lättsaltat vatten i en stor kastrull
. Nu är det vinter på riktigt. När det precis började snöa blev folk överförtjusta och facebook svämmade över av snöiga instagrambilder och happy happy overload-statusuppdateringar om hur underbart allt var
Thanksgiving skulle egentligen inte firas förrän igår, men jag och några av mina fina vänner fuskade och firade Thanksgiving redan för ett par veckor sedan, vilket jag får be att få återkomma till längre fram
Imorgon är det Halloween. Det är egentligen första året vi kommer att “fira” denna högtid. De har nämligen pratat om det lite på dagis och barnen har fått gjort fina pumpor i papper som de fick ta med sig hem
Att mellanmål är viktigt vet ju varenda kotte. De här fina muffinsarna gjorde jag idag och de är perfekta att äta till mellanmål eftersom de innehåller lite mera mat än en vanlig muffin, men är ändå söta och goda