I Sverige kan jag också tycka att det är lite äckligt med saltgurka i lösvikt, blir snabbt grumlig och mjölkig lag som de ligger i, och det vägrar jag köpa
Lite i taget medans du rör om med fingrarna. Platta till bröden lite och låt de jäsa i ca 30 min på plåten. Grädda i mitten av ugnen i 220 grader i ca 15 min tills brödet har fått en fin färg
)och rör försiktigt ihop såsen, smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Lägg på sallad och den rökta laxen, dekorera med en citronklyfta och lite dill. Min absoluta favorit är med rostbiff och remouladsås tätt följd av rökt lax med pepparrotskräm och panerad rödspätta med remouladsås