Det här är en version på mycket enkla majsbiffar. De blir mycket goda tack vare den söta majsen, och de blir mycket goda genom att smaksätta med grillkrydda eller varför inte tacokrydda
Jag gillar att baka med majsmjöl. Allt blir liksom sådär gyllengult och vackert när man gör det. De här frallorna är löjligt lättbakade, sjukt goda och känns bra mycket festligare än vanliga vetefrallor
Det här är ett perfekt recept för när man vill laga MYCKET mat. Synd nog tar det lite tid att göra. Vi rekommenderar att man gör chilin ena dagen och majsbrödstäcket andra dagen
När jag nyligen hittade ett recept på quinoa-majsmuffins på en av mina favoritbloggar My New Roots visste jag genast att det där var ett recept för mig
Första gången jag satte mina fötter på Amerikansk mark var i september 1993. Det kom att bli ett äventyr, eller snarare en erfarenhet, utöver alla förväntningar
Testade baka glutenfritt bröd idag. Blev inte så snyggt, men ganska gott. Det lönar sig att smörja formen ordentligt, jag hade lite problem med att få loss brödet
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat