Långkokt kyckling med gräddig äppelsås
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 hel kyckling
  • 1 morot (skärs på längden)
  • 1 citron i skivor
  • 1 grovt hackad gul lök
  • 1 knippe färsk oregano
  • 2 dl kyckling buljong
  • 0,5 dl olivolja
  • salt och peppar
  • 4 personer
  • 25-50 gr smör
  • 2 svenska rödgröna äpplen av Katjatyp (grovt hackade utan skrutt)
  • 1 grovt hackad gul lök
  • 1 lagerblad
  • 1,5 msk mörkt muscovadosocker
  • 2 msk flytande honung
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 4 dl vispgrädde (alltid av den fetaste sorten)
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.