Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg sedan på kycklingen och bred på färskosten. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min. 1 grilladkyckling. 4-5 dl vispgrädde. 2- 3 tsk curry. 1- 2 tsk paprikapulver
Ingredienser - 1 portion. Stek ca 45 sekunder-1 minut per sida. Ingredienser och tillagning av "panninin" - 1 portion. Lägg ca 80 g färdiglagad kycklingfilé på ena sidan av wrapen med 50 g tomat i skivor, lite bladspenat, lite röd lök, 50 g minikeso och ca 2 g riven parmesan
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. 2-3 portioner1 färdiggrilladkycklingJordnötssås2 dl kokosmjölk1-2 dl vispgrädde4 msk jordnötssmör1 tsk sambal oelek1 tsk citronsaft1 tsk saltGör så härLägg i lite smör i pannan och smält det. Ganska svag värme 3-4 på en skala till 12. Tillsätt jordnötssmöret och grädden och sjud det till såsen får en krämig konsistens, cirka 5-10 minuter. Lägg i kycklingen i såsen och i 10 minuter. 2-3 portioner. 1 färdiggrilladkyckling
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.