Grovt bröd!
Glutenfritt med Sandra
Glutenfritt med Sandra
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Detta är ett mycket enkelt och gott bröd som du slänger ihop snabbt och som ej behöver jäsa!
  •  
  • Du behöver
  • 1 rektangulär bakform
  • 5 dl yoghurt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 3 tsk brödkryddor
  • 1 msk fiberhusk
  • ½ dl lönnsirap
  • ½ dl lingon sylt
  • 1 dl fibrex
  • 1 dl solroskärnor
  • ½ dl linfrö
  • 1 dl boveteflingor
  • ½ dl gojibär
  • 1 dl valfria nötter (jag använde hasselnötter och valnötter)
  • 5 dl mjölmix
  •  
  • Gör så här
  • sätt ugnen på 175grader
  • smöra och bröa bakformen
  • Häll yoghurten i en bunke o tillsätt bikarbonat.
  • Tillsätt brödkryddor och fiberhusk och rör ut det väl.
  • Tillsätt nu lönnsirap, lingonsylt, fibrex, solroskärnor, linfrö, boveteflingor, gojibär och nötter och blanda det väl.
  • Tillsätt mjölmix och blanda väl och hel smeten i den bröade formen och grädda i nedredelen av ugen i ca 60min.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.