Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Keema Matar (Indisk curry)

Keema Matar (Indisk curry)

Värm rapsoljan i en stekpanna och lägg i den hackade chilin samt lagerbladen. Rör runt en dryg halvminut och häll i löken och fräs tills den är gyllenbrun
Glutenfria Fiberbullar

Glutenfria Fiberbullar

Mina bröd räckte precis till 2 fulla plåtarLåt bröden jäsa under en handduk i 30-45 minuterVill man (och ingen är allergisk) kan man pensla bullarna med uppvispat ägg innan gräddning
Currysås glutenfri och laktosfri

Currysås glutenfri och laktosfri

Vattnet kan bytas ut mot kycklingbuljong eller spad från kyckling. Mixa casewnötter, lök och sesamfrön i en mixer tills det blir smulor
Gluten och laktosfritt formbröd

Gluten och laktosfritt formbröd

Smält smöret och häll i vattnet. Värm till 37 grader. Smula jästen i en bunke, häll över det smälta smöret blandat med vattnet