The post Rostasfilémed en krämigpepparsås och parmesanrostad potatishalvor appeared first on. En riktigfestmåltid som varken är krånglig eller tar långtid, en härligrostasfilé som anses vara det möraste köttet efter oxfilé får vara den lyxigastebiten
Skala och koka potatisen mjuk i en kastrull med lättsaltat vatten. Tillsätt ost, äggulor, mjölk, grädde, smör, salt och peppar, och rör om till en krämigkonsistens
Man kan ju göra vad för något som helst med just smördeg och allt blirlite läckrare och godare vare sig det är frukt och bär, grönsaker, kött eller som på nyårsafton vanlig kokt potatis
Dom är väldigt goda. sätt ibitarna och lägg västerbottenost över. ) underbart tillgrillat. ) koka ca 800 gr färskpotatis. mosa med gaffel blanda i 2 dl creme fraiche. rulla ihop och skär i 12 bitar. 225 grader i ca 30 minuter. Recept av Kattarina Alfredsson ca 800 gr färskpotatis. ca 30 minuter
Koka potatisen och mosa med en klick smör. Dessa frasigapuppies blev jättegoda tillgrillat. Blanda bacon, potatis, ost, hackad persilja, rivenvitlök och hackad salladslök med den rivna osten (lämna litetillgratineringen)
Jag hittade en riktigtfinbit närproducerad rostasfilé från Lövsta Kött som jag inte kunde motstå. Jag stekte den saftigi låg ugnstemperatur, med enbart salt och svartpeppar från kvarn som krydda, och gjorde en god blomkålspuré därtill
Nu är det bara att se fram emot det mysiga som kommer med hösten, tända ljus och fina höstfärger. Jag har länge velat testa att göra ”Falsk potatisbakelse” och när jag hade lite extra ledigtid på semestern var det bara att passa på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.