Skär den färska torsken i bitar och krydda med salt, citronpeppar och pressa över lite citron. Till fisken serverades små fina potatisar som åkte i grytan med skalet på
Skär torsken i mindre bitar. Mixa soppan slät med persiljan. 1400 g torskfilé. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 persiljerötter 1 gul lök 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl torrt vitt vin 2 msk fiskfond 7½ dl vatten 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 kruka färsk persilja 400 g torskfilé ½ tsk salt 1 ask krasseGör så här
Servera torskenmed krämig spetskål och kokt potatis. Torsk. Smaka av med salt och peppar. Skär torsken i portionsbitar och salta och peppra på båda sidor
Servera torskenmed krämig spetskål och kokt potatis. Torsk. Smaka av med salt och peppar. Skär torsken i portionsbitar och salta och peppra på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.