Gott att strö över olika sallader. Jag brukar blanda ett "fröströssel" som jag har på matbröd av olika slag1 dl pumpakärnor 1 dl solroskärnor 1 dl skalade sesamfrön ½ dl flingsaltAllt blandas och förvaras i kylskåp till nästa bak
Det är ett bröd som passar perfekt till soppa, eller varför inte på en buffe. Mitt tips när du bakar de här bröden (som jag själv fick erfara) är att något sånär hålla dig till det antal bröd som står angivet
Ta upp degen och dela i två lika stora delar ellertill bullar. Tillsätt matolja, sirap, salt och ägg. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Salladtill grillat. som du snabbt vänder ihop med en enkel dressing till det grillade. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.