Varva potatismed sås och köttfärsen. Smaka av med salt och svartpeppar (jag hade rätt mycket. Vad som är bra med den här gratängen är att du kan förbereda
Denna goda kött ochpotatisgratängen gjorde jag igår och receptet till denna hittade jag inne på Detta behövs till 4-5 pers 500 gram nötfärs eller blandfärs ( jag hade blandfärs ) 1 stor eller 2 små gula lökar 1 köttbuljongtärning 1 1/2. 2 små gula lökar
Servera med grönsaker. Skala, skiva och koka potatisen lätt i saltat vatten. Stek köttfärsen och tillsätt sedan champinjonerna (spara champinjon spadet till såsen)
Jag gillar potatis som kokar i grytor med kokosmjölk och curry och det här en variant av det. Jag lagade den ganska mild för att Stella skulle gilla den och det gjorde hon, och det gjorde vi med
Häll i formen och blanda med riset. Koka sedan 3 dl ris och lägg i botten på en smord ugnsform. Stek nötfärsen i 1 msk smör under tiden, salta och peppra efter smak. Stek den strimlade vitkålen i 1 msk smör på medelvärme ca 10 min, den ska bli blank och glansig. Krydda med 1 msk curry och 3 msk sirap och rör om ordentligt. Dela 1 msk curry och. 3 msk sirap och rör om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.