Marinad till fläskkarrén. Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Salta och peppra efter smak och blanda om ordentligt med händerna så att oljan täcker potatisen. Lägg köttskivorna med marinaden i en plastpåse och marinera så länge som möjligt
Nu, ut på en långpromenad med ljudbok i öronen. Anette och jag gjorde en god grillmiddag. Den här gången blev det dessa räkor, sötpotatispommes, majs och aioli
Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Fläskkarré. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Jag hade tänkt dra nytta av grillen lite mer än att bara grilla köttet och hade stora planer på grillad persika som skulle fyllas med kokos och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.