- Stek kycklingfiléerna i stekpanna tills de är genomstekta. Även om jag med största sannolikhet skulle kunna äta mig mätt på allt gott julgodis som bakas här hemma (man får ju inte glömma bort att jag faktiskt kämpar med min vikt, även om det inte alltid värkar så
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Låt kycklingfiléerna rinna av. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukteroch lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Vi hade grilladekycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Fågel ⁄ ReceptKyckling i ugn med ädelost – enkeltoch gott. Medans den blir klar kan man vila och känna doften av kyckling, bacon och ädelostsås sprida sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.