Oj vad fort det blev mörkt i dag och jag hann inte gå på nån promenad. Vi har fortsatt med städandet av förråd och vi har även frostat av ena frysen för till veckan får vi griskött och även årets julskinka så då behöver vi inte en massa is som tar plats i frysen
Det recept som valdes från kokboken denna kväll varKycklingfilé från Raskarum med italiensk fyllningKycklingfiléerna köptes faktiskt på Raskarum och var de absolut största filéer jag någonsin sett
Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Har precis tittat färdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen
Riktig krämig gratäng är denna. Den är snabblagad och väldigt god. Blev en stor hit här hemma. Trodde aldrig barnen skulle äta sötpotatis men dom gillade den
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.