Koka upp och lägg i kycklingen. koka en stund, smaka av med salt och peppar. Rör ihop grädde, creme fraiche, mango chatney och sambal oelek i en kastrull
Krydda kycklingfiléernamed salt och vitpeppar. Kyckligfilé i en fantastiskt smakrik sås på mango chutney som var så där jag-skulle-kunna-äta-såsen-med-sked-god ni vet
Fläskfilé medmango chutney sås har jag gjort flera gånger men medkyckling var första gången igår. Till våra barn som inte anser att sås med smak typ är god la jag över några av de frästa kycklingbitarna i en egen ugnsform, hällde på en blandning av grädde, salt, peppar och lite ketchup
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn medmango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Bred smeten blandningen över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Kycklingrulladermedmango chutney och currycouscous. Här kan du använda bara mango chutney eller andra smaker som känns rätt tillsammans - och så lite kyckling på det
Stek kycklingfiléerna. Krydda med örtsalt, vitpeppar och cyrry. När filéerna är genomstekta häller ni i vattnet, mango chutney och lägger i grönsakerna
Täck en ugnsplåt med bakplåtspapper och lägg kycklingen på den. Den här wrappen innehåller en super god kyckling som marinerats över natten i bland annat mango chutney, en läcker avocadokräm och såklart en massa fräscha grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.