Skulle laga till två stycken kycklingfiléer för att det skulle räcka till två lunchlådor. För 4 personer4 st kycklingfilé200 gr smaksatt färskost, gärna chilismak2 paket bacon2 msk smörGräddsås5 dl vispgrädde100 gr smaksatt färskost2 msk kycklingfond1 tsk sockerfri sojasaltpepparGör på följande sättLinda baconet runt filéerna och fäst med tandpetare. 4 st kycklingfilé
-)Fredagstipset idag blir vad vi själva åt förra fredagen, Baconlindad ostfylldkycklingfilé. Skär ett snitt längs med kycklingfilén och lägg i dessertost
Putsa kycklingfiléerna och gör sedan ett rätt så djupt snitt i dem. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås 4 port4 st kycklingfiléer200 gr smaksatt färskost (jag tog flödeost med pikantsmak och lite riven Boxholms chiliost)2 paket bacon2 msk smörGräddsås. Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås 4 port. 4 st kycklingfiléer
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. 500 gram kycklingfilé. 500 gram kycklingfilé. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.