Platta till mozzarellabollarna med fingrarna och stoppa in tre i varje filé. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
Skiva lök och blanda med morötter, sallad och tomat. Nu när det börjar bli varmare vill man ha fräsch och lätt mat och då lagar jag gärna någon god sallad
Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
Skölj och ansa kycklingfiléerna. Krydda med salt, svartpeppar och chiliexplosion eller annan krydda som du gillar så att kycklingen får rejält med smak
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Men nu kommer receptet på en varm pastasallad medkycklingfiléoch pesto. Jag har bakat en Chokladfudgekaka med daim och receptet kommer att dyka upp på bloggen inom kort
Personligen gillar jag det småttiga i just det här riset. Här har jag hackat champinjoner, squash och purjolök riktigt smått och sedan blandat med buljongkokt ris, hackade valnötter, persilja och prästost
Idag till lunch fixade jag dessa fantastiskt goda, äkta franska Galettes medprosciutto, körsbärstomater och härlig pesto, ägg och riven västerbottenost
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.