Superenkel och god kycklingrätt. Det funkar även att göra en gratäng av den. Slå över i en form och på med riven ost, skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter och servera t ex ris till
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Fy, sjutton vilket trist väder vi har här nu. Regnet bara vräker ner. Känner verkligen att jag skulle behöva ut och röra på mig men det är inte precis lockande att dra ut barnen i detta väder och M är ju inte hemma förrän senare i kväll
Skinkpasta med timjan & parmesan. Har just lagat en god lunch. Jag älskar att njuta av god mat och kanske tänka lite härliga råvaror för att det ska bli riktigt gott
En tortellinigratäng går snabbt och lätt att fixa ihop och du kan blanda i nästan vad som helst. Basen för mig är så gott som alltid en krämig sås med grädde, crème fraiche och ost
1. Stek kycklingstrimlorna i en stekpanna med matfett på hög värme. Salta och peppra. 2. Sänk värmen och tillsätt champinjoner, purjolök, paprika och broccoli
Recept. Mesandra. sön, 2014-03-02 16. 46. 4. 35min. (0). Skär kycklingfilé till tärningar, stek med lite salt. Skär champinjoner och lägg i ugnsform, lägg i den stekta kycklingen, fonden och grädden
Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggryta till ris. Det är upp till dig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med lite färskriven parmesan
Dom är lite sötare i smaken och passar perfekt i en pastasås. Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihop med en skvätt grädde
Hej där. Ikväll har jag lagat något som gick fort och är superenkelt som jag ofta gjorde när jag var fattig student, kände inte för nåt meckigt då jag känt mig lite hängig idag… får absolut inte bli sjuk nu bara såhär 3 dagar innan resan till Island med nya jobbet
Detta är en mycket god pastasallad som kan göras med kyckling och då blir en alldeles egen rätt - eller så gör man den utan kyckling och då blir den ett perfekt tillbehör till kött eller kyckling
Fredagsmiddag i går. Enkel pastagratäng. Otroligt gott - om än kanske aningen flottigt. Gratänger har ju annars den stora fördelen att man har gott om tid på sig att städa undan i köket medan maten tillagar sig själv i ugnen