Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Oljade botten på min långpanna och lade på fisken, fyllde den med smörklickarochlitedill. Använd elvisp eller mixerstavoch häll ner rapsoljan droppvistill att börja med ochvispa/mixahelatiden
ihelgen står vi utan så det kanske får bli att ta fram triangaköket. Ciron & dillsåsen. fräs upp lite smör och slunga löken i en minut, tillsätt därefter gurkan ytterligare en minut, smaka av med lite havssalt
Att det bara blirlax på fiskdagarna beror på att det är den fiskvi har kvar i frysen, ochvi måste ju käka upp den innanvi övergår till en heltvegetarisk kost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.