Söndag
Livet På Bankgatan
Livet På Bankgatan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dressing
  • 2 äggulor 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta 2 sardeller 3 dl rapsolja
  • ½ dl finriven parmesanost eller finriven WB-ost
  • salt & peppar
  • 4-5 port
  • 2 st stora aubergine
  • olivolja till stekning
  • 500 g nötfärs
  • 1 st gula lökar
  • 1 vitlök solo
  • 100 g tomatpuré ( jag använde också ca 1 dl tomatsås jag hade i kylen)
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • dofta gärna över lite kanel också
  • 1 msk oxfond
  • lite kinesisk soja
  • 2 dl riven ost, gärna parmesan
  • 2 dl grädde
  • 1 st ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.