Här har vi naturligt glutenfria kärleksmums. Dessa går även bra att frysa in och ta fram vid behov. För att få så bra resultat som möjligt är det bästa att man väger ingredienserna
Sätt ugnen på 250°. Täck en långpanna med bakplåtspapper. Vispa ägg, saffran och socker pösigt. Blanda mjölsorterna och bakpulver och sikta ned i äggsmeten
Vet ni vad, idag blir det ett annorlunda vegorecept. Helgen har varit så fullspäckad med aktiviteter att jag inte hunnit med att fixa något vanligt vegoinlägg
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er
Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarin i en stor kastrull, ta av från plattan. Blanda ner ägg, strösocker, vaniljsocker, glutenfri mjölmix (ta samma mängd vetemjöl, tänk dock på att den då inte är glutenfri), kakao och salt
Strö rikligt med riven ost över brödet. Tag ut brödet och låt det kallna på galler utan duk. Det bröd ni inte beräknar äta de första två dagarna blir bäst av att frysas in i mindre portioner
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfrittbröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd