Skär kasslern i fina strimlor. Lägg de frästa kasslerstrimlorna i såsen och låt allt bli genomvarmt. 400 g kassler. Värm oljan i en gryta och fräs löken på inte alltför stark värme, 3-5 min. Koka upp alltsammans under omrörning och låt sjuda på svag värme under lock, ca 10 min. 400 g kassler
Sätt ugnen på 200 grader. När potatisen varit inne i ca 12 minuter tar du ut den och lägger kycklingdelarna direkt ovanpå. När kycklingen varit inne i ca 45 minuter tar du ut plåten och klickar på en klick citronsmör på varje kycklingdel
Häll på vatten och buljongtärning. Häll på grädde och chilisås. 500 g kassler1-2 gula lökar2 dl vatten1 köttbuljongtärning3 dl gädde1/2 dl chilisåssalt, pepparStrimla kassler och hacka lök. 500 g kassler
Servera kasslerskivorna med sommarsalladen och bröd. Skär kasslern i tjocka skivor och värm dem på grillen eller i grillpanna ca 30 sec på varje sida. 1/2 påse (600 g) djupfrysta haricots verts. 500 g kassler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.