Lägg ner smöret, kålrabbin, mandeln och ett par timjankvistar. Skala och tärna kålrabbin i 1-cm tärningar. Stek ca 5 minuter tills smöret är lätt brynt och doftar nötigt. 400 g kålrabbi. 400 g kålrabbi 150 g smör 150 g mandel timjankvistar salt
Har upptäckt att kålrabbi är jättegod att använda i gratänger,den är mild och fin. Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter
Kålrabbi, olivolja och salt. Ugnsrostad kålrabbi. Fräs lök, vitlök och chili mjukt i smör/ghee. Rör samman övriga ingredienser och arbeta in lökfräset till en formbar färs
I dag blev det röding med potatis ochkålrabbi i ugn. Förutom att hälsa på i Dalarna har vi även varit på Stockholms fallskärmcenter - som ologiskt nog ligger i Västerås- och bevittnad svägerskans tandemhopp
1Citronglaserad kålrabbi800kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja. Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör
Skala kålrabbinoch skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv. Om du inte får tag på kålrabbi kan du använda rotselleri eller majrova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.