Blanda noga och späd medlite saltlake, om det behövs. Hacka lök ochvitlök, skivachilin tunt. Ställ pannan åt sidanochtillsätt kräftstjärtarna (de ska inte kokas), Smaka av
Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittarochinteminst att äta lite för många snittar…Dessa goda ochfräschalaxsnittarmedcitronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sigifrån
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Ankitillhörledighetskommitténfrånochmedi dag medan Håkan jobbar på fram tilli morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Stek köttfärsen, krydda med salt ochchilipeppar. Servera med bröd eller tacochips. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Blanda ichilifrukt, curry,crème fraicheochscampi. Men Scampimed curry- ochingefärssås samt wokade grönsaker är i alla fall ett försök att få till en ”indisk” inspirerad rätt
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.