Recept. mikaelasanna. mån, 2013-09-09 16. 44. (0). Blanda alla ingredienser ordentligt och låt stå svalt en stund innan det serveras, använd cayennepeppar efter hur stark sås du vill ha
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Magnus fiskar hummer och brukar ha fiskelycka. Vi är därför bortskämda och äter ganska ofta hummer. Den är så god i sig så vi är lite fega med att tillaga den
Dags för påsk och dags för sill. Här kommer ett enkelt grundrecept på vanlig hederlig inlagd sill. Som ni kanske förstått vid det här laget så gillar jag klassikerna bäst, så på mitt sillbord står inlagd sill, fransk löksill, senapssill och matjes
Chokladbiskvier 200 g mald sötmandel4 st mald bittermandel3 1/4 dl florsocker 3 st äggvitor Smörkräm3/4 dl socker3/4 dl vatten3 äggulor150 g smör1 msk kakao Glasyr75 g mörk blockchoklad1 msk olja Gör så härBlanda ingredienserna till bottnarnaGör små bollar och platta ut dem något på bakplåtspapperGrädda i 12-15 min i 175-200 graderLåt svalna Koka socker och vatten till smörkräm under omrörning till en simmig lag ca 10 minVispa i äggulorna Låt svalna När lagen svalnat rör i smör och kakaoBred smörkrämen på bottnarnaLåt stelna i frysen Smält blockchokladen till glasyren i vattenbadRör ner i oljanDoppa överdelen på kakorna i chokladenLåt stelna 200 g mald sötmandel