Torka av fiskfilén med hushållspapper. Stöt rosépepparn i en morteloch gnid in kryddan runt om filén. Salta lätt runt om och bryn fiskeni oljan i stekpannan
Stek fisken i smör ca 4-5 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Koka under tiden grönsakerna ca 2-3 minuter i sparsamt med vatten och en klick smör
2 yemek kasigi mayonez4 yemek kasigi yogurt1/2 kirmizi sogan1/4 kirmizi biber1 cay kasigi köri1/2 cay kasigi hint safranibiraz karabiber1/2 cay kasigi kuru koriander yada kuru maydanoz Mayonez ve yogurdu bir tabaga alin, sogani ve kirmizi biberi ince sekilde küpler halinde kiyin ve yogurt karisimina ekleyin
För ett par veckor sedan var det någon som berättade för mig om Fiskbilen. En helt fantastisk ambulerande fiskbutik med färskfrysta fiskar och skaldjur som kostnadsfritt kommer till din dörr
För några veckor sedan laddade jag ned stjärnkocken Mario Batalis app till min iphone. Den innehåller en rad recept med tillhörande instruktionsvideos av bra kvalitet, där Mario mycket pedagogiskt visar hur man tillagar en rad av hans Italien- inspirerade rätter
Marulk, denna fula och köttiga fisk som smakar minst sagt gott. Ihop med en enkelsallad och en krämig sås gjord på ärtor blir denna fisk en riktig succé