När jag var liten hade jag den som favorit och nu är det Amanda som äter den med stor aptit. RödspättafileérChampinjon creme Röd caviarVispgrädde Salt Tillbehör
Lägg sedan köttet i en ugnsfast form. Lägg sedan på "locket" och bindihopmedgrillsnöre. Bryn i stekpanna i smör tills köttet har fått en fin och krispig yta
Servera medris/bulgur/klyftpotatis, sallad & någon god sås. Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Smidigtmed allt i ett. Man kokar riset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan i botten av en smörad ugnsform
Lägg fiskeni en ugnssäker form tillsammansmed grovhackad lök och paprika. Hacka därefter broccolinimindrebitar och blanda med det färdigkoktariset och liteolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.