Jag älskar fräscha luncher. Mycket grönt, mycket färg, mycket smak, mycket näring. Jag köpte en härlig savoykål på bondens marknad i helgen och gjorde fantastiskt goda grönsakswraps till mig och mamma, med kyckling, valnötter, ägg och getost
Sätt ugnen på 125°. Bryn köttet runtom i smör-&rapsolja. i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form. Salta och peppra runtom köttet och krydda med färsk timjan
Sätt ugnen på 175°. Kavla ut smördegsplattorna till ca 10x20 cm. Skär varje platta i 4 lika stora bitar och lägg mellan bakplåtspapper på en plåt och lägg en plåt ovanpå
Dottern har nu bara två dagar kvar på dagis och vi vill ge fröknarna en liten sommarpresent. Alltid svårt att hitta något, vill ju att det ska finnas en "känsla" bakom det hela sen ska det inte kosta så mycket