Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. 1 falukorv 800 g. Sätt ugnen på 200 grader och när den är varm sätt in falukorven som du snittat ganska djupt. 1 falukorv 800 g 2 dl riven ost
God morgon. Tänkte bjuda på lite frukost tips. El varför inte till kvällsmaten med nåt gott pålägg, eller bara äta chipsen som dom är när resten av fam äter chips, gör iordning lite chreme freich med ex vitlök och doppa i, el som ett bröd till soppan
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Mums kan jag bara säga. MUMS. LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Lchf Champinjonsoppa med lufttorkad skinka. 12 november 2015, 17. 50. Torsdag då var det soppa igen. På matsedeln stod det broccolisoppa, men i kylen fanns det champinjoner som pockade på min uppmärksamhet
Lchf Ägg och Bacon i Muffinsform. 2016-01-12, 13. 45. Lchf Ägg och Bacon i Muffinsform (Äggisar). Om ni inte ha, så rekommenderar jag att ni införskaffar silikon muffinsformar
Till helgen åker vi bort med ett gäng och vi ska fixa middag på lördagkväll. Det blir LCHF dillkött, på 10 kg kött, från min bok ‘LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT’ – mitt favoritrecept i boken
25 Maj 2016. Kyckling,. Sås. Lchf Ädelostkräm till Ugnsstekta Kycklingben. Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens
Den 20. e augusti lovade jag att dela med mig av lite lunchrecept så jag börjar så smått nu. Ugnsomelett LCHFIngredienser 10 ägg 8 dl vispgrädde 200 g ost 1 tsk salt 1 msk smör Gör så här Smält smöret i din långpanna
Det här är den bästa pajen. Punkt. Jag har inte ätit någon paj godare som rymmer inom LCHF. Dessutom så kan fyllningen ändras och göras helt efter det du gillar och har hemma
Skär ner skivor i korven men inte ända ner så du skär igenom. Här kommer riktigt god husmanskost. Sjukt gott med massa smält ost, och nästa gång ska jag strö på mer ost ovanpå, för det är ju verkligen osten som gör denna rätten så himla mumsig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.