En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Min lokala butik sålde strimlat kycklinglår till ett rimligt pris häromdagen. Jag föredrar smaken av de fetare låren på kycklingen framför filéerna som lätt blir lite torra
Idag blev det en massa nya saker för min del. Har aldrig yoghurtmarinerat kyckling förrut men det blev väldigt bra, det blev både saftigt och fick en bra smak
Nu har jag två veckor semester, jippi. Den första veckan tillbringar vi i Jämtland och den andra veckan kommer vi vara i Luleå och förbereda oss inför skolstarten och hösten
Mitt middagstips från igår Ingredienser. 2 stora kycklingfileér5 dl okokt pasta1 paprika1 gul lök2 st klyftor vitlök1-2 dl champinjoner 1 liten burk majs½ liten purjolök2 dl crème fraiche paprika & chili ( vanlig utan smak går också bra)2 dl matlagningsgrädde4 msk chilisås eller sweet chilisås1- 1½ dl riven ostSalt och peppar1