Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt. Potatissallad med pepparrot. Yoghurten bidrar till att göra kycklingköttet mört och saftigt
Halvera kycklingfiléerna. Servera med en god sallad och till exempel ris eller klyftpotatis. Vänd kycklingfileérna i mjölet och bryn sedan runtom i stekpanna
Koka upp vatten till nudlarna och lägg i dem när du börjar bli färdig medkyckling woken. Lägg kycklingen i en het panna och bryn den hastigt under omrörning
Man kan byta ut kycklingen mot kött om man hellre vill ha det. Tillsätt grönsakerna och woka med dom. Tillsätt ostronsås, sweet chili sås och kokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.