Forma bollar och rulla dem i kokos. Kokos. 200 g vit choklad. Koka upp grädde och saffran. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i den heta saffransgrädden
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Blanda medkokosen. Smält chokladen, blanda eventuellt med lite olja för att göra den smidigare. Häll i kokosen och polkagrisarna i den smälta chokladen och rör om
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av. Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka, koktiden beror på hur stora de är
Om du inte redan rivit morötterna grovt kan du göra det nu, och hacka valnötterna. Lägg dom på en plåt på bakplåtspapper och pensla dom med olja,strö över lite havsalt och tryck i lite hackade valnötter om du önskar
Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Blanda med övriga ingredienser. Vit choklad med nötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad. 1 dl kokos
Du som inte har bekymmer med att tolerera mjölk kan naturligtvis använda vanlig vit choklad. Den vita chokladen som jag använde är helt mjölkfri, så kallad veganchoklad, och av ett i alla fall för mig ganska nytt märke, iChoc
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos och vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.