Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
God kväll . Hoppas att du haft en fin lördag och att du är nöjd med den så här långt. Här har det pysslats med lite av varje och som vanligt har tiden bara sprungit iväg
En av mina bloggläsare skrev igår att dom oxå skulle äta rullader igår men fyllda med kantareller och fetaost, DET låter inte heller äckligt och är det jag ska fylla dom med nästa gång …
Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat
Olivia är på fritidsgården som nyinvigs idag så nu måste jag hålla mig vaken längre än jag brukar lyckas med på fredagar för jag har lovat att hämta henne och kompisarna när de vill hem
Hejsan ljuvliga fredag och alla ni däruteKomponerade ihop ett recept på fläskytterfilé förra helgen. Det tipset delar jag gärna med mig av för det smakade ljuvligt gott