Alltså blir det enkla rådet att baka ett eget bröd – saltfritt, mjukt, tuggvänligt och lättsmält. Dessutom tycker de flesta också att det är roligt att äta för egen maskin, så bröd brukar ofta komma in i bilden i de här sammanhangen
Idag är det kalasdag två, så nu ska jag sätta fart och både baka och laga mat. Jamen jag överdriver inte när jag säger att det kan vara den bästa desserten jag gjort och så fruktansvärt enkel att göra
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Jag blandade äpplen från trädgården med köpta lite syrligare. Jag provade ett äppelrecept-recept jag haft ögonen på ett tag men inte tagit mig tid att göra för det är lite fler moment än vanligt
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att bakamittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
I helgen gjorde Oskar en fantastisk ny tofurätt. Den älskades av hela familjen och barnen som ätit som små fåglar hela veckan slevade i sig portion efter portion
Den godast köttfärspaj jag någonsin har ätit. Tomaten finhackas även den. Ja kanske, helt säker kan jag inte vara men att den paj vi åt för ett tag sen var något alldeles särskilt vad gäller smaker är det ingen tvekan om
Vill man smaka mina vinnarmuffins så finns receptet här nedanför för dom som gillar att baka. ) Eftersom jag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
Den godaste rabarberpajen är ju den som man gör av de första rabarbern som sticker upp. 75 grovhackade pecannötter100 gr mjukt smör1 dl muscovadosocker1 tsk bakpulverNypa salt2 dl mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.