Tillsättbuljongtärningen och krydda medpersilja,oregano,mynta, salt och peppar. Bryn den rivna löken iolivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetarisktalternativ är detta fantastiskt gott - godare än medköttfärsfyllning om du frågar mig
Ugnsbakade rödingfiléer och kantareller igräddigvitvinssky. Vi avslutade den ganska långa stadspromenaden med ett halvkaotiskt besök på Hav i Hötorgshallen, där jag tack med personalens hjälp (mina trötta barn till trots) inhandladediverse godsaker, som avnjöts senare under kvällen
Mixapaprikani en bunke medlite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Fylld mednyttigt och bra näringsinnehåll. Börja med att sätta på ugnen. Kötfärsfylld paprika. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt
Av den enkla anledningen valde jag i stället att köpa rödingfiléer. Eftersom jag redan var i färd med att packa inför vår resa tillKorsika, hann jag inte blogga om denna goda måltid
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap med Keso smaksatt medgrilladpaprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.