Muffins och tårtor har jag sedan tidigare bakat med den glutenfria mixen från sempers. Detta recept på helt underbart goda brownies är hämtat ur Leila Lindholms bok "one more slice"
Midda´midda´ alla underbara bloggläsare. Ni blåser väl inte bort idag, hoppas jag. Här blåser det och snöar som bara sjutton och vad passar inte bättre än att krypa upp i soffan med en härligt varm rykande kopp choklad med grädde
. Ett av mina absoluta favoritbakverk är utan tvekan kladdkakan. Den är lätt att baka, går snabbt att baka, är alltid uppskattad av de som bjuds på den, den går att variera i oändlighet och den är chokladigt KLADDIG
Vad ska man äta för efterrätt då. ja kanske något av detta lockar. Cheesecake med nutellaBotten100 g smör150 digestivekex150 g chocolate chip cookies(eller så kan du göra en kladdkakebotten som en kollega till mig alltid gör och hon hälsar att det är också himla gott