Älgkorv
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Älgkorv
  • 5 meter svinfjälster
  • 1800 g älgkött, skuret i mindre bitar
  • 900 g grisspäck
  • 3 dl kallt vatten
  • 50 g havssalt
  • 30 g fransk kryddblandning
  •  
  • Fransk kryddblandning
  • 5 g malen svartpeppar
  • 5 g mortlad enbär
  • 5 g malen timan
  • 5 g malen ingefära
  • 4 g malen muskotnöt
  • 4 g malen muskotblomma
  • 4 g malet lagerblad
  • 2,5 g smulad mejram
  • 2 g malen nejlika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.