1 kg
frysta räkor, ta du färska om du har - de har inte jag ☺. Bryn skalen i en hög gryta tillsammans med, chiliflakes, tomatpuré, dragon, krossad vitlök, morot, lök, salt och peppar. Slå på vatten, vin, skaldjursfond och/eller fiskbuljong. Koka ca 30 minuter Slå på önskad mängd grädde och låt soppan koka vidare en stund. Gör under tiden snurrorna. Rulla ut smördegen och pensla med ägg, täck med riven västerbottensost, dill och örtagårdskryddor. Vik dubbel, skär i breda strimlor och vrid. Penlsa igen och strö vallmöfrön över. Grädda
Slå på vinetoch så mycket vatten att det täcker hela häligheten. vittvin. I helgen tog jag tjuren vid hornen och lagade en fisk- ochskaldjurssoppa med den hatade grönsaken
När du är klar är det bara att klickaichokladpuddingenochvaniljsåseniglasen med en matsked. Börja med chokladpuddingenoch följ anvisningarna på paketet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.