Kall Räkpaj / Skaldjurspaj
Karins bloggiblogg
Karins bloggiblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskalet
  • 1,5 dl rågmjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g smör
  • 1,5 dl kesella
  • 2 msk vatten
  •  
  • Räkröran
  • 4 dl kesella gourmé
  • 2 dl crème frech
  • 1,5 dl finklippt dill (frysen går bra)
  • 1,5 tsk örtsalt
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 800 g skalade räkor i lake
  • 400 g kräftstjärtar i lake
  • Rödlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.