Lägg i cannellonirullarna sida vid sida med skarven nedåt. Hetta upp olja i samma panna, lägg i färsen, bryn den lite lätt och smula sönder den med en gaffel
Dessa cannelloni åt vi i söndags. Krydda med tacokrydda efter eget tycke, jag hade i ungefär ½ påse. Gjorde dom på i cannellonirör och jag trodde att det skulle bli bökigt att fylla dom men det fick faktiskt riktigt bra
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.